top of page

El conte de la senyora llengua

Actualizado: 14 mar 2019


Competència matemàtica:

  • Realitzar escolta activa del conte

  • Realitzar les pràxies esmentades al conte.

Material:

  • Imatges de les diferents pràxies

Plantejament de l’activitat:

Anirem llegint el conte mentre que al mateix temps farem i ensenyarem les diferents imatges de la pràxia, els nens aniran imitant el que nosaltres fem.

Al matí es desperta (badall i estirament). Saluda les dents. Els hi fa petons. Va a veure el temps. Surt una mica (treu el cap punta) i entra de pressa. Quin fred! Brrr ... El vent bufa, està enfadat (gest cara, agafa aire pel nas i bufa). Ja no està enfadat? A veure ... Enfadat-content (llavis somriuen). Es posarà la bufanda (traiem llengua i movem en cercle mentre fem que ens la posem). Arrenca el cotxe (brrrmm, ...). Agafa molts revolts (traiem llengua dta. I esq.). Arriba al zoo. Allà veu a molts animals. Com els saluda? Ho-la (acompanya gestos amb la mà) i els animals ¿què diuen?. Endevina quin animal s'ha vist ... Torna a casa al cotxe. Es va a dormir (inspiració nasal- expiració bucal).


Vocabulari:

Dents, llengua, sons com (brrrr)...


Diàleg aplicat:

  • “On està la llengua?”

  • “A veure com estirem i badallem?”

117 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

Relacionem foto amb el nom

Competència matemàtica: Reconèixer la primera lletra del seu nom Material: Els noms dels alumnes Cartolina i lletres de l’abecedari Plantejament de l’activitat: Hi haurà una cartolina gran amb totes l

bottom of page